Copyright en gebruik van fotomateriaal

Mijn naam is Danny van der Weck, als fotograaf ben ik werkzaam bij Poppodium Bibelot, Jazzpodium DJS, Popcentrale, Brandstof en ToBe cultuurcentrum in Dordrecht. Verder ben ik zomers ook actief op regio festivals.
Fotograferen is mijn hobby en daarom is het toegestaan, mits met bronvermelding, om de foto’s voor andere doeleinden te gebruiken. Indien, incidenteel, een foto zonder logo gewenst is (bijvoorbeeld voor publicatie op papier en/of in een hogere resolutie) dan kun je in het onderstaand reactieveld een berichtje achterlaten of even een mailtje sturen naar info@dwimages.nl. In principe doe ik daar niet moeilijk over als dit maar gebeurt met bronvermelding en zonder winstoogmerk. Al de getoonde foto’s kunnen hier ook (gebruik daarvoor de rechter muisknop op betreffende afbeelding) worden gedownload. Voor verdere vragen en/of opmerkingen verwijs ik je naar het onderstaand reactieveld waar je een persoonlijk bericht kunt achterlaten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *