Copyright en gebruik van fotomateriaal

Mijn naam is Danny van der Weck, als fotograaf ben ik werkzaam bij Poppodium Bibelot, Jazzpodium DJS en Popcentrale in Dordrecht. Verder ben ik zomers ook actief op regio festivals.
Fotograferen is mijn hobby en daarom is het toegestaan, mits met bronvermelding, om de foto’s voor andere doeleinden te gebruiken. Indien, incidenteel, een foto zonder logo gewenst is (bijvoorbeeld voor publicatie op papier en/of in een hogere resolutie) dan kun je een mailtje sturen naar info@dwimages.nl. In principe doe ik daar niet moeilijk over als dit maar gebeurt met bronvermelding en zonder winstoogmerk. Al de getoonde foto’s kunnen hier ook (gebruik daarvoor de rechter muisknop op betreffende afbeelding) worden gedownload. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *